Hír: "Híd a generációk közt" Program előzetes kutatásához segítség kérése
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Ricardos
hétfő 25 augusztus 2014 - 12:09:38Egy generációs kutatásban történő részvétellel kerestek meg minket, hogy segítséget kérjenek egy rövid, online kérdőív kitöltéséhez. A részleteket megtalálhatod az alábbi kísérő szövegben."Ezennel szeretnénk felívni figyelmedet, hogy a Coaching Team útjára bocsátotta az immáron hagyománynak számító augusztus-szeptemberi kutatását. Mint a fiatal vezetők elkötelezett fejlesztői munkánk során egyre gyakrabban találkozunk céges környezetben is a generációs különbségekből adódó problémákkal, nehézségekkel. Ezért idén a kutatásunk témájának a generációk mentén választottunk ki három olyan területet, amelyet szeretnénk jobban megvizsgálni, górcső alá vetni, elemezni.

Ezek az alábbiak:

  • együttműködés

  • bizalom

  • tisztelet


Azt tapasztaljuk és látjuk, hogy mindhárom területen eltérően működnek a különböző korcsoportokhoz tartozó egyének, és ezen feltételezésünket szeretnénk az alábbi linken elérhető kérdőívvel feltárni, hogy valóban miként is vannak ezzel az Z, Y, X, ill. BB generáció. Hol vannak a hasonlóságok, és hol a különbségek!

kutatási kérdőív

Izgalmas feladat ilyen szemmel ránézni a napi munkánkra, elgondolkodni a környezetünkön, a minket körülvevő embereken. Erre a gondolati kalandra hívunk meg most, hogy a kérdőív kitöltésével legyél részese ennek!

És természetesen megköszönjük, ha ismerőseidnek is továbbítod a kérdőív linkjét!

Az eredményeket várhatóan októbertől fogjuk publikálni, mivel kutatásainkkal az is célunk, hogy minél szélesebb körnek át tudjuk adni az információt, minél több emberhez eljuttassuk az ebből nyert tudást.

A kapott eredményeket természetesen beépítjük a Híd a generációk közt elnevezésű programunkba is, amely kifejezetten a generációs nehézségek áthidalására készült kurzusunk. A kérdőív kitöltői között ezen programunk friss adatokkal kibővített változatára nyerhetnek részvételi lehetőséget a szerencsések.

Üdvözlettel és köszönettel:
Lerf Andrea
kutatás vezetője
Coaching Team"
Ezen hír származási helye: Játékkutatás
( http://jatekoslet.hu/news.php?extend.31 )