Hír: Játékos kutatáshoz segítség kérése!
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Ricardos
hétfő 19 május 2014 - 23:26:57

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Információs Társadalom- és Trendkutató Központja a digitális kultúra témakörében végez kutatást, kiemelten a virtuális (játék)világok területén. A kérdőív kérdései két témára koncentrálnak: a játékkal kapcsolatos motivációkra, illetve a játék során elsajátított képességekre. Azt kérjük, hogy olyanok töltsék ki a kérdőívet, akik online, többszereplős virtuális világokkal játszanak (MMO, MMORPG, például a World of Warcraft vagy az Everquest).

A kérdőív 12-15 perc alatt kitölthető. Az adatközlővel kapcsolatosan későbbi azonosításra lehetőséget adó adatot nem tárolunk, a kérdőív kitöltése anonim és önkéntes. A kutatás lezárása után az adatbázis és az eredmények is elérhetőek lesznek a kutatóintézet honlapján: www.ittk.bme.hu.

Kérjük segítsd kutatásunkat tapasztalataiddal és meglátásoddal, a kérdőív õszinte kitöltésével. Ha a kutatással, illetve eredményeivel kapcsolatosan merülne fel bármilyen kérdés, kérés, észrevétel, keresd a kutatást vezetőjét: Rab Árpád rab.arpad@ittk.hu.

A BME-ITTK az ICC/ESOMAR Piac- és Társadalomtudományi Kutatásokra Vonatkozó Nemzetközi Kódexe elveinek betartásával és figyelembe vételével végzi kutatásait. A Kódexet a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara (ICC - International Chamber of Commerce) és az ESOMAR (a kutatók világszervezete) dolgozta ki.
A Kódex nemzetközi változata itt olvasható:
ICC/ESOMAR International Code on Market and Social Research Itt láthatod a Kódexet

Íme, a kutatás kérdőíve, kérlek, kattints rá!


Ezen hír származási helye: Játékkutatás
( http://jatekoslet.hu/news.php?extend.21 )