http://poly-universe.com

Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 382, legújabb: Pete2017

Szavazás


Melyik alábbi játékokkal játszol a leggyakrabban?Sokszereplős online szerepjátékokkal (MMORPG)

Sokszereplős online stratégiai játékokkal (MMORTS)

Sokszereplős online lövöldözős játékokkal (MMOFPS)

Egyéb, online többjátékos (multiplayer) játékokkal

Fórumos, emailes, chates szerepjátékokkal (FRPG)

Számítógépes egyszemélyes (single player) szerepjátékokkal (CRPG)

Asztali szerepjátékokkal (RPG)

Táblás / asztali vagy gyűjtögetős kártyákon alapuló stratégiai játékokkal

Élő szerepjátékokkal (LARP, live)

Egyikkel sem játszom (gyakran)!Kiírta Ricardos
szavazat: 3042
Korábbi szavazások


Facebook MySpace Twitter

1. JátékosNap a PlayIT-en!
szerda 02 december 2015 - 22:54:23 | Posztolta: Ricardos


November 28/29-i hétvégén végre - sok-sok éve tartó tervezés után - megrendezésre került az 1. JátékosNap a budapesti PlayIT-en, ahol 20 játékos kiállító, és 40 előadó mutathatta be a játékok erejének, jelentőségének és alkalmazásának lehetőségeit!

Íme, a JátékosNap Szupercsapat!További információk az 1. JátékosNap kiállításról és célokról.

JátékosNap oldal

Örömmel jelenthetjük be, hogy sikeresen lezajlott az első JátékosNap, a JátékosLét Kutatóközpont saját szervezésű gamifikációs rendezvénye. A november 28-29-én megrendezett PlayIT keretein belül került sor az eseményre, melynek során több mint 20 kiállítót és 40 előadást tekinthettek, illetve hallgathattak meg az érdeklődők.

A különféle játékos közösségeket képviselő kiállítók standjai egész nap nyitva álltak a látogatók előtt, akik szabadon ismerkedhettek a játékok különféle műfajaival, többek között társasjátékokkal, asztali szerepjáték-rendszerekkel, kártyajátékokkal és természetesen a digitális oldalt képviselő videojátékokkal.

Többféle gamifikációs módszer és program kipróbálására is adódott lehetőség a verstanulástól a geometrián át egészen a vállalkozási ismeretekig. A testmozgást keresők számára pedig a játékos jóga és az élő szerepjáték nyújtott élményekkel teli időtöltést.

A játékosítás lehetőségeiről, módszereiről és eredményeiről szóló előadások blokkonként eltérő (kutatói, pszichológiai és pedagógiai) oldalról mutatták be a rendezvény egészét átfogó témakört. Az előadások két helyszínen zajlottak párhuzamosan, a JátékosLét sátránál és a Szülőmegőrző színpadán, megszólítva ezáltal szülőket, játékosokat és szakembereket egyaránt.

Reméljük, hogy sikerült minden látogatónkat új és hasznos élményekkel megajándékoznunk, és Ti is legalább olyan jól éreztétek magatokat, mint mi. Akik pedig most nem tudtak eljönni, ne csüggedjenek, ugyanis ez csak a kezdet, a folytatás pedig garantált!
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.