Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 360, legújabb: feimao666

Szavazás


Melyik alábbi játékokkal játszol a leggyakrabban?Sokszereplős online szerepjátékokkal (MMORPG)

Sokszereplős online stratégiai játékokkal (MMORTS)

Sokszereplős online lövöldözős játékokkal (MMOFPS)

Egyéb, online többjátékos (multiplayer) játékokkal

Fórumos, emailes, chates szerepjátékokkal (FRPG)

Számítógépes egyszemélyes (single player) szerepjátékokkal (CRPG)

Asztali szerepjátékokkal (RPG)

Táblás / asztali vagy gyűjtögetős kártyákon alapuló stratégiai játékokkal

Élő szerepjátékokkal (LARP, live)

Egyikkel sem játszom (gyakran)!Kiírta Ricardos
szavazat: 2734
Korábbi szavazások


Kedves Érdeklődő, kedves Játékos!
Ez az oldal azért jött létre, hogy a 2011-ben kezdődő "Játékos Lét" kutatásban résztvevő játékosok számára megosszam a kutatás eredményeit. Az idő múlásával kialakult egy olyan kiváló kutatói, szakmai csapat, amelynek összes tagja a specifikus egyéni tudását "összerakva" közösen elkezdett dolgozni a JátékosLét jövőjének felépítésében. A JátékosLét Kutatóközpont (JLK) célja bemutatni az online játékosok világát, másrészről pedig a mai világunkban rejlő azon lehetőségeket, hogy hogyan tudunk boldogabban, játékosabban élni a játékok és játékos mechanizmusok bevonásával. A Kutatóközpont különös hangsúlyt fektet az ún. "Gamification"-nek nevezett jelenség valós értékeire, hogy a jövőben minden fontos intézményben megjelenjenek és elterjedjenek az életünket könnyebbé tevő játékos mechanizmusok. A JátékosLét Portál és Facebook oldala a játékok világáról, életminőséget javító hasznosságáról szóló aktuális hírekről, eseményekről, kutatásokról és projektekről számol be, támogatva ezzel a játékos társadalom elismertségét.

Jó kalandozást és sok örömöt a játékok világában!

Üdvözlettel:

Fromann Richárd
JátékosLét Kutatóközpont (JLK) alapító vezetője
Facebook MySpace Twitter

1. JátékosLét Program a Kutatók Éjszakáján!
vasárnap 15 szeptember 2013 - 23:20:04 | Posztolta: Ricardos
A 2013. évi Kutatók Éjszakájának eseménysorozat keretében a “JátékosLét Program” egy olyan új típusú kezdeményezés, amelyben egymásra találhatnak a különböző online és offline játékosok, megismerhetik egymás sajátos játékkultúráját, és végre a hazai játékkutatókkal és szakemberekkel is közösen, együtt-gondolkodva beszélhetik át az őket érintő kutatások eredményeit, tapasztalatait.

Ezen az izgalmasnak ígérkező eseményen bemutatjuk, megismertetjük a sokszereplős online játékok (pl. MMORPG online szerepjátékok, MMORTS online stratégiai játékok) és offline játékok (főleg hagyományos szerepjátékok) aktuális helyzetét, beszélgetünk jövőjéről. A beszélgetéseket színesítik majd érdekes játékos vetélkedők. Az esemény egyszerre több valós és virtuális helyszínen zajlik melyeket interaktív módon összekapcsolunk!

Szeptember 27-én rendhagyó módon egy könyvtári eTeremben, egy közösségként lesznek jelen a különböző játékok képviselői, a játékfejlesztők, játékkutatók, oktatási szakemberek, és így kapcsolódik össze a virtuális és valós tér!

Egy gyönyörű környezetben, a Budai Várban található Országos Széchényi Könyvtárba és egyetemi helyszínekre nagy szeretettel várunk minden érdeklődőt és játékost, aki hiszi és vallja, hogy valóban “Játék az egész Világ”!

Bővebb információ megtalálható a https://www.facebook.com/jatekkutatas és a
http://www.kutatokejszakaja.hu/2013/esemenynaptar/esemeny.php?id=2598&menu_id=4 oldalakon.

Jelentkezni lehet a Facebookon, itt:

https://www.facebook.com/events/653115974698794/

Facebook MySpace Twitter

Kutatók éjszakája - Élet játékosan
péntek 18 október 2013 - 13:19:25 | Posztolta: Ricardos
Az Infoter.eu portálon a mai nap egy videós összeállítás került fel a 2013. szeptember 27-én tartott 1. JátékosLét Programról. Erről az alábbiakban olvashatunk.

A Kutatók éjszakája keretén belül került megrendezésre a JátékosLét Program című konferencia. Az eseményen, melynek a Országos Széchenyi Könyvtár adott otthont, szakemberek, játékkutatók, tanárok, valamint online és offline játékosok tartottak előadásokat arról, hogy miként segíthet a játék életkörülményeink javításában, legyen szó munkáról, szabadidőről, oktatásról, marketingről, vagy akár egészségügyről. Az Infotér támogatásával létrejött rendezvény, melynek végén a résztvevők maguk is kipróbálhatták a játékos létet, a Google segítségével valós időben is megtekinthető volt az interneten.

Facebook MySpace Twitter

Regisztráció aktiválva!
kedd 01 október 2013 - 21:18:39 | Posztolta: Ricardos
Kedves Érdeklődő!

Ha esetleg már próbáltál regisztrálni a honlapra, de nem sikerült, kérünk, hogy próbáld újra, mert ez most már lehetséges (a technikai akadályok elhárultak)!

Szerkesztők

Oldal:  1 2 3 4 5 6 [7]
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.