Üdvözlet

Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]

Online

Vendégek: 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 336, legújabb: 蒋雨婕fo0d4

Szavazás


Melyik alábbi játékokkal játszol a leggyakrabban?Sokszereplős online szerepjátékokkal (MMORPG)

Sokszereplős online stratégiai játékokkal (MMORTS)

Sokszereplős online lövöldözős játékokkal (MMOFPS)

Egyéb, online többjátékos (multiplayer) játékokkal

Fórumos, emailes, chates szerepjátékokkal (FRPG)

Számítógépes egyszemélyes (single player) szerepjátékokkal (CRPG)

Asztali szerepjátékokkal (RPG)

Táblás / asztali vagy gyűjtögetős kártyákon alapuló stratégiai játékokkal

Élő szerepjátékokkal (LARP, live)

Egyikkel sem játszom (gyakran)!Kiírta Ricardos
szavazat: 2419
Korábbi szavazások


Kedves Érdeklődő, kedves Játékos!
Ez az oldal azért jött létre, hogy a 2011-ben kezdődő "Játékos Lét" kutatásban résztvevő játékosok számára megosszam a kutatás eredményeit. Az idő múlásával kialakult egy olyan kiváló kutatói, szakmai csapat, amelynek összes tagja a specifikus egyéni tudását "összerakva" közösen elkezdett dolgozni a JátékosLét jövőjének felépítésében. A JátékosLét Kutatóközpont (JLK) célja bemutatni az online játékosok világát, másrészről pedig a mai világunkban rejlő azon lehetőségeket, hogy hogyan tudunk boldogabban, játékosabban élni a játékok és játékos mechanizmusok bevonásával. A Kutatóközpont különös hangsúlyt fektet az ún. "Gamification"-nek nevezett jelenség valós értékeire, hogy a jövőben minden fontos intézményben megjelenjenek és elterjedjenek az életünket könnyebbé tevő játékos mechanizmusok. A JátékosLét Portál és Facebook oldala a játékok világáról, életminőséget javító hasznosságáról szóló aktuális hírekről, eseményekről, kutatásokról és projektekről számol be, támogatva ezzel a játékos társadalom elismertségét.

Jó kalandozást és sok örömöt a játékok világában!

Üdvözlettel:

Fromann Richárd
JátékosLét Kutatóközpont (JLK) alapító vezetője
Facebook MySpace Twitter

JátékosLét a Flippermúzeumban!
szerda 20 május 2015 - 12:24:55 | Posztolta: Ricardos


A JátékosLét Kutatóközpont nemrég végre egy olyan múzeumba jutott el, ahol a kiállított tárgyak nem valami érinthetetlen, hideg-rideg művek, hanem pontosan azért kerültek oda, hogy játszunk velük, életre keltsük őket! Pálfi Balázsnak, a Flippermúzeum megálmodója és vezetője megtisztelő meghívásának tettünk eleget, amikor ellátogattunk Európa legnagyobb flippermúzeumába! Óriási élmény volt!

Facebook MySpace Twitter

A gamifikáció magyarországi elterjesztésére szövetkezik a JátékosLét és a Project029
hétfő 27 április 2015 - 08:01:00 | Posztolta: Ricardos

Együttműködési megállapodást írt alá a NetCoGame JátékosLét Kutatóközpont Nonprofit Kft. és a
Project029 Media and Communications Szolgáltató Kft., hogy közösen járuljanak hozzá a gamifikáció (játékosítás) magyarországi elterjesztéséhez.


Facebook MySpace Twitter

1. éves évfordulóját ünnepelte a JátékosLét Kutatóközpont!
szerda 25 február 2015 - 00:12:14 | Posztolta: Ricardos

2015. február 8-án ünnepelte a JátékosLét Kutatóközpont az 1. születésnapját, melynek tiszteletére a Millipop Játszóházban egy egész napos rendezvényt tartottunk. Az eseményre meghívtuk a hazai játékos közösségek képviselőit, játékosítással foglalkozó szakembereket, illetve ebben a témában érdekelt partnereket. A nap folyamán beszéltünk a JátékosLét Kutatóközpont elmúlt egy évéről, a jövőbeli nagyobb terveinkről, különösen a hazai online és offline játékosok közösségek megismeréséről és egy platformba történő szerveződéséről, valamint a 2015. szeptember 5-én megrendezendő 1. JátékosNap-ról is.

Facebook MySpace Twitter

Interjú Boboval, a 2014. évi JátékosLét Kérdőív nyertesével
vasárnap 04 január 2015 - 00:50:46 | Posztolta: Ricardos

A JátékosLét Kutatóközpont 2014-ben egy országos kutatást végzett, melynek kvantitatív kérdőíves részét közel 8.000 játékos töltött ki, 2014. november 1 és december 22. között. Az online játékosokról alkotott “átlagos kép” és a kitöltők 28 éves átlagéletkora alapján meglepőnek tűnhet, hogy sok ezer kitöltő között kisorsolt 100 ezer forintos ajándékutalványt éppen egy 66 éves, nyugdíjas hölgy nyerte meg. Fromann Richárd, a JátékosLét Kutatóközpont vezetője a nyeremény átadása után egy rövid beszélgetésben kérdezte a szerencsés nyertest, Kiss Borbálát (“Bobot”) az online játékokkal és a “játékos léttel” való kapcsolatáról, véleményéről, nézeteiről, akiről elmondhatjuk, hogy benne egy rendkívül vidám, felszabadult és játékos embert ismerhettünk meg. Az interjú alatt mindvégig mosolygott, igazi életöröm volt benne, aki a valóságban is a játékos lét méltó képviselője.

Facebook MySpace Twitter

Megvan a 4. JátékosLét Kérdőív Nyertese!
szerda 24 december 2014 - 01:51:34 | Posztolta: Ricardos

A JátékosLét Kutatóközpont december 22-én lezárta - a GameStar magazinnal közösen futtatott - 2014. évi. JátékosLét Kérdőívet, és egyúttal kisorsolta a 100 ezres nyeremény győztesét!

Facebook MySpace Twitter

Boldog Karácsonyt és Új Évet Kíván a JátékosLét Kutatóközpont!
kedd 23 december 2014 - 19:23:46 | Posztolta: Anhre

Facebook MySpace Twitter

2014. évi JátékosLét Kérdőív (közel 8.000 játékos részvételével) - LEZÁRVA!
kedd 23 december 2014 - 00:53:00 | Posztolta: Ricardos

Kedves Játékosok!

Ezúton tájékoztatunk, hogy a 2014. évi (4.) JátékosLét Kérdőív december 22-én lezárult. A 100.000 forint értékű vásárlási utalvány sorsolásának eredményével kapcsolatban hamarosan jelentkezünk!

A 2014. november 1 és december 22. között futó kérdőív iránt óriási volt az érdeklődés, és az előző évek eredményeit többszörösen meghaladva, ebben a bő másfél hónapban közel 8.000 játékos kapcsolódott be az idei, összességében már a 4. JátékosLét Kutatásba!


Facebook MySpace Twitter

2014. évi Real Gamers - Next Level rendezvény - nyereményekkel!
kedd 11 november 2014 - 16:01:52 | Posztolta: Ricardos

Az idén is megrendezendő kecskeméti Real Gamers - Next Level szervezői örömmel jelentik, hogy az alábbi termékekkel bővült a kecskeméti Real Gamers - Next Level nyereménylistája.

Facebook MySpace Twitter

Végre itt a 2014. évi JátékosLét Kérdőív, amelynek kitöltésért 100.000 Ft,-ot nyerhetsz!
szombat 01 november 2014 - 02:10:04 | Posztolta: Ricardos


Kedves Játékosok!

A JátékosLét Kutatóközpont - a GameStar magazinnal közösen: A nagy gamer kutatás 2. rész - már 100 ezres a nyeremény! - november 1-én elindította a 2014. évi. országos online játékos felmérését (4. JátékosLét Kutatást). A kérdőívet kitöltők között 100.000 forint értékű VÁSÁRLÁSI utalványt sorsolunk ki, amelyet a szerencsés nyertes az 576 Kbyte boltokban vásárolhat le.

Facebook MySpace Twitter

Érdekel a SZEREPJÁTÉK? Jelentkezz a LUMINA LEGEND HEARTHSTONE KUPÁ-ra!
csütörtök 30 október 2014 - 13:47:17 | Posztolta: Ricardos
Az alábbiakban a Lumina Cornu Klub felhívását tesszük közzé.

"A Lumina Cornu Klub 10 éve foglalkozik szerepjátékokkal, de alapvetően asztali,- és élőszerepjátékokat játszunk és szervezünk, de nem áll távol tőlünk a kártya sem. Munchkin térnyerése után, nagy öröm volt idén megismerkedni a Hearthstone világával és hangulatával. Nagyon megtetszett a csapatunknak a játék és ma is örömmel nyomjuk. Közben pedig felmerült, hogy ha már szinte minden területen rendeztünk országos (100-120 fős) verseket, akkor miért ne tennénk egy próbát itt is. Nyeremény felajánlásunk van, támogatónk vannak, szervezők akadnak, már csak játékosok kellenek, aki nem restek ringbe szállni a több mint 35 000 Ft összdíjazásért."


Oldal:  1 2 [3] 4 5 6 7
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.